Nie masz konta? ZAŁÓŻ
ForumForum | Racial Wars: Gra karciana | Zasady gry | Karty Czasu a Lokalizacje i Sektory

Karty Czasu a Lokalizacje i Sektory

Nie masz konta? ZAŁÓŻ
2012-07-25 08:14:05
#1
Ernin
Ranga: początkujący
awatar
Na forum od: 2012-07-25
Skąd: Gdańsk
Postów: 27

Karty Czasu a Lokalizacje i Sektory

Czy gdy aktualna karta czasu jest Ostatni blask to gdy aktualnie jest rozpatrywana tura gracza grającego np Savandami i atakuje lokalizacje będącą górami to czy jego jednostki są także w górach i może użyć zdolności karty czasu?


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function eregi_replace() in /home/server785552/ftp/pentakl.pl.old/Include/funkcje.php:969 Stack trace: #0 /home/server785552/ftp/pentakl.pl.old/Include/funkcje.php(948): forumPoliczSlowa('<p>Czy gdy aktu...') #1 /home/server785552/ftp/pentakl.pl.old/forum.php(29): forumWstawPosty('150', 1) #2 {main} thrown in /home/server785552/ftp/pentakl.pl.old/Include/funkcje.php on line 969